Gerjon de Jong

Hallo Luisteraars,

Ik ben Gerjon, geboren in Enschede op 3 mei 1982. Al vroeg kwam de interesse/liefde voor muziek. Draaitafels maken van oude kasten of oude apparatuur maken.

Op mijn 16/17e mocht ik samen met twee andere klasgenoten schooldisco’s draaien. Dit was een mooie tijd.

Na het Examen ben ik gaan werken in de bouw. Daar kwam ik in aanraking met Nederlandstalige muziek. Ik werkte die tijd veel met vriend/oud klasgenoot/collega: Maarten. Samen zijn we op zoek gegaan om een leuke en gezellige show te presenteren op een internetstation.

We zijn begonnen bij een station met het woensdagavond programma: BreekDeWeek! Na een aantal jaar zijn we met onze show verhuist naar een ander internetstation. Na enkele jaren dit gedaan te hebben, ben ik i.v.m. drukte en tijd weggegaan bij de radiostation. Maarten heeft BreekDeWeek!  show een tijd gepresenteerd zonder mij.

Na een jaar begon het weer te kriebelen en ben begonnen met mijn eigen Internetstation: WakkerRadio! En hier hoor je de gezelligste en de lekkerste muziek! (vind ik wel)

Op de Zondag presenteer ik het ochtendprogramma WakeUp call. Met onze speciale ontbijtservice zul je niets te kort komen. De lekkerste platen hoor je hier en WakkerMetEenWijsje zal voorbij komen. Wil je meer hierover weten nodig ik je graag uit om te luisteren naar: WakeUp Call.

Meer informatie over de programma’s zal op onze site, Instagram en Facebook komen te staan.

Veel luister plezier!

Muzikale groet Gerjon.