Gerjon de Jong

 

Hallo Luisteraars,

Ik ben Gerjon, geboren in Enschede op 3 mei 1982. Al vroeg kwam de interesse/liefde voor muziek. Draaitafels maken van oude kasten of oude apparatuur maken.

Op mijn 16/17e mocht ik samen met twee andere klasgenoten schooldisco’s draaien. Dit was een mooie tijd.

Na het Examen ben ik gaan werken in de bouw. Daar kwam ik in aanraking met Nederlandstalige muziek. Ik werkte die tijd veel met vriend/oud klasgenoot/collega: Maarten. Samen hebben we de stap genomen om op internet te gaan draaien.

We zijn begonnen met het woensdagavond programma: Breek de week! Na een aantal jaar zijn we met onze show verhuist naar een ander internetstation. Na enkele jaren dit gedaan te hebben, ben ik weggegaan bij de radiostation. Maarten heeft een tijd “Breek de week!” show gepresenteerd zonder mij.

Maar in de tussentijd heb ik niet stil gezeten en ben begonnen met mijn eigen Internet Radio: WakkerRadio! En hier hoor je de gezelligste (vind ik wel) woensdagavond show weer terug. Op de zelfde tijd, alleen een andere station. Helaas zal ik dit Programma alleen moeten presenteren. Maar zeker niet minder gezellig!

Op de Zondag presenteer ik ook het ochtendprogramma WakeUp call. Met onze speciale ontbijtservice zul je niets te kort komen. De lekkerste platen hoor je hier! Wil je meer hierover weten nodig ik je graag uit om te luisteren naar: WakeUp Call.

Meer informatie over de programma’s zal op onze site en Facebook komen te staan.

Bedankt voor je moeite om wakkerRadio te bezoeken en wens je veel luister plezier!.

Muzikale groet Gerjon.